Μηχανές αλλαγής λαδιών αυτόματων σασμάν

Ο αριθμός των οχημάτων που διαθέτουν αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων έχει αυξηθεί απότομα τα τελευταία χρόνια. Η σύστασή μας είναι να γίνεται συντήρηση στο κιβώτιο ταχυτήτων κάθε 60,000 χλμ/37,500 μίλια, κατά μέσο όρο. Με το σωστό εξοπλισμό, όπως το SERVICE ΥΓΡΩΝ της BRAIN BEE, αυτό καθίσταται μια πολύ απλή εργασία.
Η μοναδική μας λύση για μηδενική επιμόλυνση εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει ανάμιξη χρησιμοποιημένου και νέου λαδιού:
Οι σταθμοί ATF θα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι το κιβώτιο ταχυτήτων συμπληρώνεται με ATF χωρίς οποιαδήποτε μόλυνση. Η μόλυνση από κατάλοιπα ενός λανθασμένου τύπου λαδιού μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καταλήγοντας σε σοβαρές και δαπανηρές φθορές. Είναι επομένως πολύ σημαντικά να διατηρείται το λάδι αμιγές.
Η λύση μας για μηδενική επιμόλυνση εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει πιθανότητα μόλυνσης από λάδια ATF με διαφορετικές προδιαγραφές. Επιπλέον, οι σταθμοί AGC της BRAIN BEE AGC μπορούν να εξοπλιστούν με εναλλάξιμα δοχεία λαδιού.
Διαφορετικά δοχεία λαδιού, ειδικά για τις προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή οχημάτων, σε συνδυασμό με το σύστημα ταχυσυνδέσμων που διαθέτουμε, εξασφαλίζουν γρήγορες και απλές αλλαγές δοχείων λαδιού.
Πλεονεκτήματα με μια ματιά:
+ Εξοικονόμηση χρόνου: Τα δοχεία αντικαθίστανται μέσα σε δευτερόλεπτα και δεν χρειάζεται να τα καθαρίσετε ή να τα αδειάσετε.
+ Αποτελεσματικότητα: Δεν υπάρχει καμία απώλεια λαδιού κατά την αλλαγή των δοχείων. Το αχρησιμοποίητο λάδι μπορεί επομένως να ξαναχρησιμοποιηθεί.
+ Ακρίβεια: Ενσωματωμένη μονάδα αποστράγγισης για αυτόματη προσαρμογή της στάθμης πλήρωσης και της επιστρεφόμενης ποσότητας σε βάρος και όγκο.

Μεγάλη ποικιλία σε αντάπτορες εξασφαλίζει την μέγιστη κάλυψη της αγοράς:
Οι σταθμοί ATF όχι μόνο αντικαθιστούν όλο το λάδι στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά ταυτόχρονα καθαρίζουν και τα εξαρτήματά του.
Χάρη στη μεγάλη διαθεσιμότητα σε αντάπτορες, καλύπτεται κάθε τύπος αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων της αγοράς.
Ο σωστός αντάπτορας υποδεικνύεται στην οθόνη του σταθμού (προαιρετική για το μοντέλο 8150), οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Υπάρχει προαιρετικά διαθέσιμη μια βάση δεδομένων για ένα πιο εκτεταμένο εύρος πιθανών εφαρμογών.
Πλήρως αυτοματοποιημένος σταθμός ATF:
Στο SERVICE ΥΓΡΩΝ της BRAIN BEE FLUID SERVICE, το ATF αντικαθίσταται αυτόματα με μια διαδικασία η οποία ελέγχεται και παρακολουθείται από εξελιγμένο λογισμικό. Η καθοδήγηση του χρήστη είναι απαραίτητη για κάποιες εφαρμογές, όπως η αντικατάσταση του φίλτρου ή η εκκίνηση του κινητήρα.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισάγετε τα δεδομένα του οχήματος.
Η ενσωματωμένη βάση δεδομένων σας υποδεικνύει τη συγκεκριμένη ποσότητα ATF για το όχημα και τις σωστές προδιαγραφές.
Ο αυτόματος ανιχνευτής θερμοκρασίας ATF ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία πλύσης.
Προαιρετικά, μπορούν να προστεθούν και Πρόσθετα Καθαρισμού.