Μηχανή καθαρισμού DPF

Μηχανή καθαρισμού DPF

 Περιγραφή

Η μηχανή καθαρισμού DPF είναι σχεδιασμένη ώστε να ταιριάζει με τα περισσότερα DPFs εγχώριων αυτοκινήτων και να πραγματοποιεί μια πλήρη αναγέννηση φίλτρου. Μετά το αρχικό στάδιο της διαδικασίας ProClean, η μηχανή καθαρισμού DPF συνδέεται στον Universal αντάπτορα και ένα μείγμα αέρα και νερού ψεκάζεται με υψηλή πίεση μέσα στο φίλτρο. Όπως στις περισσότερες μηχανές μας, τα κατάλοιπα αιθάλης και στάχτης αποβάλλονται εύκολα από τη μηχανή για γρήγορη απόρριψη. Το DCS-16 διαθέτει πολλά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη λειτουργία service, έτσι ώστε οι μηχανικοί σας να μπορούν να αφήσουν τη μονάδα να ολοκληρώσει το service ενώ εκτελείτε άλλες εργασίες.

DPF ΑΠΟΦΡΑΞΗ + ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Κάθε περίπου 480 χιλιόμετρα γίνεται αναγέννηση του DPF μέσω υπερθέρμανσης του φίλτρου προκειμένου να καούν τα μολυσμένα σωματίδια που συσσωρεύονται εκεί με την μορφή μικρότερων σωματιδίων αβλαβούς στάχτης. Ωστόσο, έχει ανακαλυφθεί ότι η διαδικασία αναγέννησης αφήνει πίσω της κατάλοιπα στάχτης στο φίλτρο. Κάθε φορά που γίνεται μια αναγέννηση περισσότερα σωματίδια συσσωρεύονται στο φίλτρο.

Με τον καιρό ο άνθρακας μπλοκάρει το DPF και προκαλεί διάφορα προβλήματα στον κινητήρα σας. Η Διαδικασία DPF ProClean της Carbon Clean, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις μηχανές μας DCS, είναι ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος να καθαρίσετε πλήρως και να προστατέψετε οποιοδήποτε DPF. H ποικιλία μηχανών μας προσφέρει γρήγορο, απλό και αποτελεσματικό καθαρισμό του φίλτρου DPF μέσα στο συνεργείο.