ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ

 Περιγραφή

Παλμογράφος 8 καναλιών για έλεγχο οχημάτων: Πάνω από 80 τύποι διάγνωσης οχημάτων (Ανίχνευση αισθητήρων /Ανίχνευση Bus Κυκλωμάτων λειτουργίας / Μίζας και φόρτισης κ.λ.π). Η Λειτουργία Βοηθητικών Βίντεο, παρέχει βοήθεια μέσω βίντεο για το διαγνωστικό τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε online. Το αποτέλεσμα της διάγνωσης μπορεί να εξαχθεί ως αναφορά, να εκτυπωθεί ή να ληφθεί ως στιγμιότυπο οθόνης πατώντας ένα πλήκτρο – οι μέθοδοι αποθήκευσης των δεδομένων είναι πολλές. Υποστηρίζεται η καταγραφή κυματομορφής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράγει προσομοίωση σήματος από τον εκκεντροφόρο και στροφαλοφόρο άξονα. Μεταδίδει σήματα μέσω διεπαφής USB 2.0 Plug and play και δεν χρειάζεται επιπλέον ηλεκτρική παροχή.

Επιλογή Λειτουργίας
Υπάρχουν τρεις λειτουργίες: διάγνωσης οχημάτων, παλμογράφος και γεννήτρια σήματος, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης λειτουργιών 78 τύπων οχημάτων.

Στιγμιότυπο Οθόνης με Ένα Πλήκτρο Αποθηκεύστε την τρέχουσα κυματομορφή και παράγετε εικόνες. Η θέση αποθήκευσης είναι προαιρετική και εύκολη στην ανεύρεση.

Γρήγορος Οδηγός
Μεταβείτε στη στήλη του γρήγορου οδηγού με το πάτημα ενός πλήκτρου. Υπάρχουν ειδικά βίντεο καθοδήγησης για κάθε λειτουργία διάγνωσης του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της μεθόδου καλωδίωσης, της μεθόδου προσαρμογής, της κυματομορφής αναφοράς κ.λ.π. και υποστηρίζεται και ο έλεγχος μέσω σάρωσης του κωδικού QR.

Κυματομορφή Αναφοράς
Διαθέτει πάνω από 80 τύπους τυποποιημένων κυματομορφών αναφοράς τις οποίες μπορείτε να εμφανίσετε με το πάτημα ενός πλήκτρου. Είναι επίσης πολύ εύκολο να συγκριθούν.

Μέθοδος Μέτρησης
20 τύποι μεθόδων αυτόματης μέτρησης οι οποίοι μπορούν να εμφανιστούν με το πάτημα ενός πλήκτρου. Είναι πολύ βολική η απεικόνιση του αποτελέσματος.

Εκτύπωση
Το αποτέλεσμα μπορεί να εκτυπωθεί με ένα πλήκτρο και να δημιουργηθεί αναφορά διάγνωσης η οποία είναι πολύ εύκολο να αποθηκευτεί και να καταγραφεί.

Κυματομορφές REF για Σύγκριση
Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει την κυματομορφή σε μορφή REF και να ανατρέξει σε αυτήν ξανά όταν χρειαστεί να συγκρίνει τις δύο κυματομορφές που αποτυπώθηκαν σε διαφορετικούς χρόνους.

Αποθήκευση Δεδομένων
Το αποτέλεσμα της διάγνωσης μπορεί να αποθηκευτεί σε μορφή txt, csv, rfc, xis, doc, jpg κ.λ.π. Είναι βολικό για μεταγενέστερο έλεγχο και σύγκριση.

Διάγνωση Οχημάτων SCH
Τα σήματα SCH μπορούν να μετρηθούν ταυτόχρονα. Η τάση μέτρησης κάθε καναλιού μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά. Μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε ή να κλείσετε κάθε κανάλι.

Καταγραφή κυματομορφής
Υποστηρίζεται η καταγραφή και επανάληψη της κυματομορφής. Η κυματομορφή μπορεί να αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή και είναι εύκολο να διαβαστεί. Δεν υπάρχει όριο στον χρόνο καταγραφής, έτσι μπορείτε να κάνετε μια μέτρηση μεγάλης διάρκειας και να καταγράψετε την κυματομορφή για επίλυση προβλημάτων.

Μέτρηση κέρσορα
Υποστηρίζονται 4 τύποι λειτουργίας μέτρησης κέρσορα – διαγώνια, οριζόντια και κάθετη. Είναι εύκολο να διαβάσετε το χρόνο και την τάση του αντικανονικού σήματος.

Χρώμα και Αντίθεση
Το χρώμα του φόντου είναι προαιρετικό και προσαρμόζεται στις προτιμήσεις του χρήστη. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε την αντίθεση της κυματομορφής και του πλέγματος.

Λογισμικό εύκολο στην εγκατάσταση
Εγκαταστήστε το λογισμικό PC και ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε χωρίς πρόσθετους drivers. Υποστηρίζεται από WIN XP/7/8/10.

Επικοινωνία USB
Ηλεκτρική παροχή USB2.0 + και διεπαφή επικοινωνίας, plug and play, και υποστηρίζεται εγκατάσταση χωρίς απενεργοποίηση.

Γεννήτρια σήματος
Λειτουργία γεννήτριας σήματος, με δυνατότητα προσομοίωσης σημάτων εκκεντροφόρου και στροφαλοφόρου.